HUUTOKAUPPA 7.10 klo 14.00

Lokakuun huutokauppa pidetään sunnuntaina 7.10. klo 14.00! Huudettavana taas paljon upeita Antiikkihuonekaluja ja -tauluja, valaisimia, hopeisen kiiltäviä aterimia ja tarjoiluesineitä, keräilytavaraa ja tietysti Arabiaa sekä vaikka mitä muita hienoja löytöjä. Tulevat samasta erästä mitä viimeksikin myytiin! Lisäksi mm paljon Talonpoikaishuonekaluja mm. Aito pirtinpöytä ja penkit sekä PALJON Taidetta! Kannattaa siis ehdottomasti tulla paikan päälle! Näyttö puoli tuntia ennen, paikalla hyvä Puhvetti ja iloinen tunnelma. Maksutavat: käteinen, kortit ja tilisiirto. Lisätietoa huutokaupasta ja lopulliset kuvat huudettavista tuotteista tulee taas viimeistään edellisenä iltana tänne nettisivuillemme sekä Facebookiin facebook.com/vilinvalinta.fi. Alla olevat kuvat sunnuntaina myytävistä tuetteistamme.

Huomioithan, että huutokauppaamme tullaan videoimaan kyseisenä ajankohtana.

Nähdään sunnuntaina!

 

bty

bty

bty

bty

bty

bty

bty

bty

bty

bty

bty

bty

bty

bty

bty

bty

bty