Jouluhuutokauppa su 2.12. klo 15

Seuraava Vilin valinnan huutokauppa pidetään sunnuntaina 2.12. klo 15 alkaen! Paikkana toimii tuttuun tapaan Kuuslahden Työväentalo osoitteessa Nilsiäntie 884.

Huudettavana jälleen paljon kaikkea upeaa huonekaluista astioihin ja vaikka mitä siltä väliltä! Kuvia huudettavista tuotteista tulee edeltävän viikon aikana ja lauantaina nettisivuille tämän tekstin alle sekä Vilin valinnan Facebookiin

Ei pohjahintoja, pienin huuto 5e ja minimikorotus 2e. Maksutapoina käyvät käteinen, kortti ja tilisiirto sovittaessa. Näyttö alkaa klo 14.30, huutokauppa alkaa klo 15. Kuuslahdessa on huutiksen aikana myös mainio puhvetti pelastamaan pikkunälän tai makeanhimon!

Mikäli et pääse paikalle huutikseen, voit jättää ennakkotarjouksen su 2.12. klo 14 mennessä joko Vilin valinnan Facebookin inboxiin tai sähköpostilla jarkko@vilinvalinta.fi

Tervetuloa!