Kauppaehdot & ohjeet

OSTAMINEN HUUTOKAUPOISSA

Paikan päällä Huutokaupassa voi tarjota eli ”huutaa” tuotetta muiden salissa olevien kanssa. Salissa huutamista ja maksamista  helpottaa huutonumeroiden avulla tarjoaminen, joita saa paikan päällä salissa. Ostamisen voi tehdä myös jättämällä ennakkotarjouksen sähköpostiin tai puhelimitse ennen huutokauppaa.
Meklari kertoo huutokauppaehdot aina ennen huutokaupan alkua. Asiakkailla on mahdollisuus tutustua esineisiin etukäteen näytössä, yleensä ½ tuntia ennen huutokaupan alkua. Lisäksi tuotteet pyritään kuvaamaan ja laittamaan nettisivuille ja facebookiin ennen huutokauppaa. Tuotteet myydään siinä kunnossa kuin ne myyntihetkellä ovat. Kaikenlainen vastuu esineestä siirtyy vasarankopautuksen jälkeen asiakkaalle. Vilin valinta ei ota vastuuta mahdollisista virheistä tai vioista esineessä tai virheestä mahdollisessa huutokauppaluettelossa/ kuvissa.

Maksuvälineinä huutokaupoissamme käyvät käteinen ja pankkikortit (Visa Electron ja luottokortit). Tavallisissa ns. ”kaikentavaran” huutokaupoissa vasarahinnan päälle ei lisätä minkäänlaisia huutomaksuja.

 

TAVARAN NOUTO

Tavarat on noudettava heti huutokaupan jälkeen, usein isompia tavaroita on mahdollisuus noutaa myös myöhemmin, näistä kuitenkin aina sovittava erikseen. Ennakkotarjouksissa tavaran noudosta/ toimittamisesta sovittava erikseen. Avustamme tarvittaessa tavaroiden kotiinkuljetuksessa, asiaa voi tiedustella meklarilta.
Noutamattomat tavarat siirtyvät Vilin valinnalle kuukauden kuluttua myyntihetkestä ellei muuta sovittu ja ne myydään uudelleen huutokaupassa Osto- ja myyntiliike Vilin valinta Ky:n lukuun. Varastointi- ja yms kulut näissä tilanteissa ovat 10e/vrk.

 

MYYMINEN

Otamme huutokauppoihimme myyntiin taidelasia, posliinia, huonekaluja, keräilyesineistöä sekä kaikenlaista kodin irtainta. Järjestämme tilanteen mukaan erilaisia huutokauppoja, ns. käyttötavaran huutokauppoja, joissa on myynnissä kaikkea mahdollista kodin irtainta astioista työkaluihin sekä ns. keräilyesineistön huutokauppoja joissa keskitytään enemmän vanhan –ja keräilytavaran realisointiin. Sopimuksen mukaan avustamme myös tavaran noudossa.

Vilin valinta Ky:n provisio on 30% vasarahinnasta normaalitilanteessa.
Huutokauppatilitys tehdään noin 7 vuorokauden kuluessa huutokaupasta.


KOHTEIDEN TOIMITUS

Lähetämme huutamanne kohteet tarvittaessa postitse/ muulla toimituksella. Lähetettävistä kohteista lähetysmaksun lisäksi perimme 10 € käsittelymaksun / lähetys.

 

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

 

HUUTOKAUPPAEHDOT AINA ENNEN HUUTOKAUPPAA MEKLARIN TOIMESTA SALISSAVastaa