KIITOS Kouluirtaimiston tyhjennyshuutokaupassa käyneille!

KIITOS KUUSLAHDEN KOULUN HUUTOKAUPASSA KÄYNEILLE!

Huutokauppa sujui oikein mallikkaasti ja pitkän kaavan mukaan, mutta kaikki tavarat saatiin uusiin osoitteisiin.

Vilin valinta ja Kuuslahden koulun kiittävät kaikkia huutokauppaan osallistuneita!

___

Vilin valinnan seuraava huutokauppa pidetään sunnuntaina 2.6.2019!

Huutokauppaamme toimeksisaanena Kuuslahden koulun irtaimiston! Koulutyö päättyy 1.6 ja seuraavana päivänä pidetäänkin sitten isot ”Päättäjäiset” huutokaupan merkeissä. Huutokauppa alkaa klo 12, näyttö klo 10.30 alkaen. Huutokaupan arvioitu kesto noin 6 tuntia. Myytävänä siis koko irtaimisto ajatuksella ”mikä helposti irroitettavissa”, huutokohteita noin 400~500 lyöntiä!

HUOM! Koululla todettu sisäilmaongelma, tavaroita ei puhdistettu/ käsitelty. Kaikki myydään ilman vaihto-/ palautusmahdollisuutta myyntihetken tilanteen mukaan. Vastuu tavaroiden jatkokäytöstä on ostajalla.

Kuvia huutokaupassa olevista tavaroista löytyy tämän tekstin alta ja Vilin valinnan Facebook-sivulta. Kuvia tulee lisää vielä viikon aikana, mm. parisataa koulutaulua on vielä kuvaamatta. Muistahan siis käydä vielä ennen huutokauppaa katsomassa, mitä kaikkea on lisäilty viikon aikana! Kuvat eivät ole järjestyksessä.

Kaikki myydään ilman pohjahintoja! Huudot alkaen 5e, minimikorotus 2e. Maksutapoina mieluiten korttimaksut, mutta myös käteinen käy sekä tilisiirto erikseen sovittuna. Myös ennakkotarjouksia otetaan vastaan, soita 0447220750 / meilaa jarkko@vilinvalinta.fi / laita fb-viestiä Vilin valintaan. Ennakkotarjoukset 2.6.2019 klo 10.00 mennessä.

Huudot alkaen 5e, minimikorotus 2e. Maksutapoina käteinen ja korttimaksut sekä tilisiirto erikseen sovittuna.

HUOM! Tavaroiden hakuaikataulu on hieman muuttunut! Tavaroiden noutoajat ovat tiistaina 4.6. klo 12-18 ja keskiviikkona 5.6. klo 10-16. Tavarat on siis noudettava VIIMEISTÄÄN 5.6.2019 klo 16 mennessä! 

Huutokauppaehdot lopullisesti paikan päällä ennen huutokauppaa. Ilmoituksen tiedot voivat vielä muuttua.

Tervetuloa huutamaan!

PS. Huutokauppaa odotellessa suosittelemme katsomaan Uutis-Jousen sivuilta löytyvän erinomaisen lyhytdokumentin yrittäjä Jarkko Ahokkaasta sekä Vilin valinnan toiminnasta:
https://www.uutis-jousi.fi