Kesähuutokauppa su 30.6.2019

Vilin valinnan kesähuutokauppa pidetään sunnuntaina 30.6. tuttuun tapaan Kuuslahden työväentalolla!

Huudettavana on jälleen suuri määrä antiikkia, erilaisia keräilyesineitä, talonpoikaistavaraa jne.. Kuvat huudettavista tuotteista tulee tähän tekstin alle sekä Vilin valinnan Facebookiin lähempänä huutokauppaa.

Kellonaikaa ei vielä osata varmaksi sanoa, mutta arviolta huutokauppa alkaa noin klo 15-16. Tarkempi kellonaika ilmoitetaan hieman lähempänä huutokaupan ajankohtaa! Näyttö noin puoli tuntia ennen huutokaupan alkua.

EI pohjahintoja, minimihuuto 5e, korotukset alk. 2e. Maksuvälineinä käy käteinen ja korttimaksu sekä sovittaessa tilisiirto. Tuotteista voi jättää myös ennakkotarjouksia, ennakkotarjoukset sähköpostilla jarkko@vilinvalinta.fi su 30.6. klo 12 mennessä.

Huutokaupan aikana Kuuslahden työväentalolla on myös mainio puhvetti, josta saa pelastusta niin makean kuin suolaisen tuskaan.

Nähdään kesäkuun lopussa Kuuslahdessa!