Kesähuutokauppa su 30.6.2019 klo 15

Vilin valinnan kesähuutokauppa pidetään sunnuntaina 30.6. tuttuun tapaan Kuuslahden työväentalolla! Huutokauppa alkaa klo 15, näyttö klo 14.30 alkaen.

Huudettavana on jälleen suuri määrä antiikkia, erilaisia keräilyesineitä, talonpoikaistavaraa jne.. Kuvat huudettavista tuotteista tulee tähän tekstin alle sekä Vilin valinnan Facebookiin lähempänä huutokauppaa.

EI pohjahintoja, minimihuuto 5e, korotukset alk. 2e. Maksuvälineinä käy käteinen ja korttimaksu sekä sovittaessa tilisiirto. Tuotteista voi jättää myös ennakkotarjouksia, ennakkotarjoukset sähköpostilla jarkko@vilinvalinta.fi su 30.6. klo 12 mennessä.

Huutokaupan aikana Kuuslahden työväentalolla on myös mainio puhvetti, josta saa pelastusta niin makean kuin suolaisen tuskaan.

Nähdään Sunnuntaina Kuuslahdessa!