SUURI tyhjennyshuutokauppa la 31.8. Iisalmessa

Vilin valinnan seuraava huutokauppaa on SUURI tyhjennyshuutokauppa eli suosittelemme varaamaan riittävästi aikaa, rahaa ja peräkärrejä tai muita kuljetusvälineitä, sillä tällä kertaa tulee VARMASTI tehtyä PALJON ostoksia!

Kyseessä Savon ammattiopiston Iisalmen purettavan oppilaitoksen (Asevelikatu 24) irtaimiston tyhjennys! Huutokauppa alkaa klo 12, näyttö klo 10.30 alkaen.

Luvassa paljon toimisto- ja opetusluokkien huonekaluja ja irtainta, lähihoitajakoulutuksessa käytettyä välineistöä mm. lääkintä- ja terveydenhuollon laitteita ja koneita, opetusnukkeja (aikuisia ja vauvoja!), sairaalasänkyjä, rollaattoreita, pyörätuoleja yms. Paljon myös erilaista ATK-välineistöä mm. näyttöjä, keskusyksiköitä, servereitä?, näppäimistöjä, myös uusia! sekä ohjelmistoja. TV- ja audiolaitteita erilaisia, joitain antiikkisia laskukoneita yms. Keräilijöiden himoitsemia Vanhoja Koulukaluston isoja ja pieniä kaappeja ja ruloja yms! Tuoleja ja penkkejä, pöytiä ja kaappeja, laatumerkkejä! Rosterikalusteita, liesiä, jääkaappia ja myös astioita. Kuntosalin laitteet ja oppilaitoksen liikuntasalin välineistöä. Sekä monenlaista muuta pientä ja isoa tavaraa! Kuvia tulee perjantain 23.8. aikana tähän tekstin alle. Katso kuvat ja ihmettele tavaran paljoutta! (huom! Kuvia lisätään vielä perjantaina)

HUOM! Kohteessa on sisäilmaongelma, tavaroita ei ole puhdistettu. Kiinteistön ilmastointi ei enää käytössä. Vilin valinta ky tai Savon koulutuskuntayhtymä ei vastaa tavaroiden jatkokäytöstä millään muotoa. Oppilaitos puretaan, joten kaikki mahdollinen myydään lukuunottamatta suurinta osaa keittiön kalustuksesta.

Paikalla myös puhvetti, josta kaffet ja muut juomat sekä makeat ja suolaiset huikopalat! Puh etin tuotto menee IPK:n juniorijoukkueen hyväksi, joten käytetäänhän paljon myös sen palveluita!

Maksuvälineinä huutokaupassa käteinen ja kortit.

Myös Ennakkotarjouksia otetaan vastaan! Ne on jätettävä lauantaihin 31.8 klo 10.00 mennessä joko sähköpostilla tai soittamalla.

Huutokohteiden nouto mahdollista myös huutokauppapäivän maanantaina 2.9.2019 klo 9-13, mikäli et saa kaikkea mukaasi huutokauppapäivänä.

Huutokaupan näyttö alkaa klo 10.30 ja huutokauppa klo 12.00, arvioitu kesto on noin 5-6 tuntia!? Huutokohteita jokoa tapauksessa yli 400, tarkentuu vielä lähempänä ajankohtaa. Lisäämme uusia kuvia vielä perjantaina ennen huutokauppaa!

Tervetuloa!!