OPPILAITOKSEN IRTAIMISTON TYHJENNYSHUUTOKAUPPA 12.7. PÖLJÄLLÄ!

Nyt niitä vihdoin myydään! Sunnuntaina 12.7 Siilinjärven Pöljällä myydään Tyhjennyshuutokaupassa keväältä peruuntuneen Joensuun Riveria ammattioppilaitoksen irtaimistoa!! Luvassa Oikea kesäinen ulkoilmaTyhjennyshuutokauppa!

Huutokauppa alkaa klo 12.00, näyttö klo 10.30 alkaen. Huutokaupan kesto tulee olemaan useita tunteja! Ennakkotarjoukset tietysti entiseen tapaan, kunhan lopullinen kuvagalleria on esillä sivuillamme, mutta toki kannattaa tulla paikan päälle, koska huutokauppamme eivät ole ennenkään olleet mitään pönötystapahtumia;)  Ennakkotarjoukset osoitteeseen: tarjoukset@vilinvalinta.fi sunnuntaihin klo 9.30 mennessä. Tarkemmat ohjeet ennakkotarjouksen jättämiseen löytyvät täältä.

Huutokauppapaikkana varastomme osoitteessa Pysäkkitie 170, Pöljä, Siilinjärvi.

Mukana myös jälleen EtäLIVEhuutokauppa eli voit osallistua reaaliaikaisesti huutokauppaamme vaikka kotisohvaltasi! Ohjeet etähuutokauppaan osallistumiseen löytyvät täältä. Ilmoittaudu mukaan etähuutokauppaan laittamalla sähköpostilla nimesi ja puhelinnumerosi osoitteeseen vilma@vilinvalinta.fi. Vastausviestillä saat huutonumeron sekä ohjeet osallistumiseen.

HUOM! Yrittäjät ja yritykset!! Myyntihinnat sisältävät alv 24%!

Lähtöhuuto 5€, minimikorotus 5€, EI MUUTA POHJAHINTAA!! Maksutavat käteinen, kortit ja tilisiirto. Tavaroiden nouto huutokaupan yhteydessä tai seuraavalla viikolla (tarkemmat ajat ilmoitetaan huutokaupan alussa/nettisivuilla).

Kyseessä on oppilaitoksen irtaimiston iso tyhjennys! Huudettavia kohteita on useita satoja, joten ostettavaa riittää! Tästä erästä löytyy varmasti KAIKILLE JOTAIN! Eli nyt jos koskaan, kannattaa ehdottomasti tulla huutamaan! 👌

Myytäviin tuotteisiin pääset myös tutustumaan kuvien kautta, jotka löydät tästä tekstin jälkeen.
Oppilaitoksen koko irtaimisto myydään kahdessa eri huutokaupassa, joista nyt luvassa part 1! Kuvissa olevat tavarat myydään siis kahdessa huutokaupassa heinä- ja elokuussa.

Huom! Säävaraus, toimimme osittain ulkona, tavarat myydään suoraan varastoltamme.

Kaikki tiedustelut Jarkolle emaililla jarkko@vilinvalinta.fi tai puhelimitse 044 7220750.

Ota myös Facebook -sivumme seurantaan, josta saat aina viimeisimmät päivitykset niin Oppilaitoksen irtaimiston tavaroista kuin muistakin tulevista tapahtumistamme! Ostamme/ otamme edelleen myyntiin monenlaista tavaraa, myös toimeksiantoja yksityisiltä, yrityksiltä sekä julkiselta sektorilta!

Tässä hieman esimakua muutamilla ALUSTAVILLA kuvilla, mitä mm. on luvassa!! Pyrimme saamaan kuvat myytävistä tuotteista esille mahdollisimman pian (eli kaikki kyseiset tuotteet eivät välttämättä ole myynnissä nyt 12.7). Luvassa myös Paljon Rosterikalusteita ja muuta keittiötavaraa, astioita, koneita ja laitteita, työkaluja, pöytiä pajalle ja tstoon,pukukaappeja, kudonta- ja neulontavälineitä sekä lankoja, värejä, digilaitteita, musiikkivehkeitä ja koneita, mallinukkeja, tikkaita ja nosturieta, ja jos MITÄ LIE KAIKKEA yms yms!

Kuvat joiden yhteyteen lisätty tekstiä / ”mukana”, ovat varmuudella huudettavana nyt sunnuntaina! Kohteiden päivitys voi mennä kalkkiviivoille, joten seuraa päivityksiämme kuvagalleriaan TAI tule varmuuden vuoksi paikan päälle Huutamaan! Gallerian loppuosan kaikki kuvat myös mukana Huutokaupasssamme vaika tekstit kuvien yhteydestä puuttuukin..

PÄIVITÄMME KUVAGALLERIAA PARHAILLAAN! PALJON UUSIA KUVIA MYYTÄVISTÄ TUOTTEISTA! LAUANTAINA VIELÄ LISÄÄ ERITTÄIN PALJON KUVIA UUSISTA MYYTÄVISTÄ KOHTEISTAMME!!! Tavaraa on Julmetusti!!