SUURHUUTOKAUPPA JOENSUUSSA SU 5.4.2020!

Seuraava SUURHUUTOKAUPPA järjestetään tällä kertaa Joensuussa sunnuntaina 5.4.2020.

Kyseessä on oppilaitoksen iso tyhjennyshuutokauppa, joka pidetään Joensuun kaupunkialueella. Huudettavia tuotteita on useita satoja, joten huutokauppa tulee kestämään koko päivän. Huutokauppa pidetään Pohjois-Karjalan Koulutuskuntayhtymän tiloissa, josta myydään yli 600 Lyönnin verran monipuolista oppilaitoksen käytössä ollutta irtaimistoa!

Huutokaupassa tulee siis olemaan taas valtava määrä monipuolista tavaraa, joten tästä huutokaupasta löytyy varmasti KAIKILLE JOTAIN! Nyt, jos koskaan, kannattaa ehdottomasti tulla huutamaan! 👌

Huutokaupan ALUSTAVA aloitusaika on klo 11.00, näyttö 9.30 alkaen. Huutoa jatketaan pitkälle iltapäivään! Myytäviin tuotteisiin pääset myös tutustumaan kuvien kautta, jotka julkaisemme viimeistään viikon 12 alussa. Kuvien perusteella voit jättää myös Ennakkotarjouksia, mikäli et pääse paikan päälle!

Kaikki myydään ILMAN POHJAHINTOJA, alkaen 5€!

Tarkemmat tiedot sijainnista, oppilaitoksesta, ohjeista ja myytävistä tavaroista tulevat siis lähiviikkojen aikana. Ota myös Facebook -sivumme seurantaan, josta saat aina viimeisimmät päivitykset niin Joensuun SUURHUUTOKAUPASTA kuin muistakin tapahtumistamme!

Laittakaahan kuitenkin ajankohta jo kalenteriin ylös sekä silittäkää ostohousut valmiiksi, jotta huhtikuun alussa päästään sitten tositoimiin!

Kaikki tiedustelut Huutokauppaan liittyen suoraan Vilin valintaan!

Tässä hieman esimakua muutamilla ALUSTAVILLA kuvilla, mitä mm. on luvassa!!

(Huom! Ethän jätä ennakkotarjouksia näiden perusteella, kuvat ovat suuntaa-antavia, eivät välttämättä kaikki mukana. Ilmoitamme tarkemmin, kun ennakkotarjouksia aletaan ottaa vastaan.)