EtäHuutokauppa LIVENÄ! SUNNUNTAINA 24.5. klo 16.00

Seuraava huutokauppamme on sunnuntaina 24.5 klo 16.00 alkaen!

Huutokauppa toteutetaan taas etänä, mutta LIVENÄ! Eli pääset mukaan huutokauppatunnelmiin vaikka kotisohvaltasi ja voit huutaa haluamasi tavarasi, lähes kuten ennenkin!

Homma hoidetaan Microsoft Teams -sovelluksella reaaliaikaisesti. Ennakkotarjoukset myös mahdollisia, jotka voit ilmoittaa emaililla osoitteeseen: tarjoukset@vilinvalinta.fi Ennakkotarjoukset viimeistään sunnuntaina klo 14.00 mennessä.

Huudettavat tavarat näet tämän artikkelin alla, tarvittaessa voit tulla myös tutustumaan tavaroihin etukäteen sunnuntaina 24.5. klo 13-15 välisenä aikana. Huutokohteet löytyvät Siilinjärven Harjamäestä, Innocum -yrityskeskuksen alueelta, josta myös nouto. Ota yhteyttä Jarkkoon, mikäli haluat tulla etukäteen tutustumaan tavaroihin (puhelimitse tai emaililla), saat tarkemman osoitteen ja osaamme tarvittaessa varautua järjestelyihin turvaohjeiden suhteen; vain max 9 hlöä kerrallaan asiallisilla turvaväleillä, HUOM ethän tule näyttöön, mikäli olet flunssainen. Riskiryhmäläisille voimme tarvittaessa järjestää erillisen näyttöajankohdan! Kaikki tiedustelut tavaroista, näytöstä, kotiinkuljetuksesta yms suoraan Jarkolle!

Noutoajankohdat ovat maanantai 25.5. klo 8.30-12.00 sekä tiistai 26.5. klo 16.00-18.00. Järjestämme taas myös KOTIINKULJETUKSEN 25.5. alkavalla viikolla keskitetysti 1-2 päivälle Siilinjärven keskustan (noin 10km keskustasta) ja Kuopion keskustan/lähioiden (Petonen -Sorsalo, noin 10km keskustasta) alueilla. Hinnat kotiinkuljetukselle; pienet tavarat 5€ ja isot / suuremmat erät 10€. Kuljetamme tavaroita sovitusti myös pidempään matkaan sekä lähetämme huutosi pidempäänkin matkaan, pakkausmaksu 5€ + lähetyskulut ostajalle toki. Lue myös huutokauppaehdot -sivu!

OHJE HUUTOKAUPPAAN OSALLISTUMISEEN:

Ilmoita emaililla oma nimesi ja puhelinnumerosi meille osoitteeseen vilma@vilinvalinta.fi (18.5. alkaen). Vastausviestinä saat huutonumeron ja ohjeet huutokauppaan liittymiseen (mm. milloin tulee linkki, jolla liitytään yms). Tämä on tällä hetkellä ainoa vaihtoehto huutokauppaan osallistumiseen, jotta voit myös huutaa tuotteita. Tarvitset huutamiseen meiltä siis linkin ja huutonumeron. Vastauksena saat myös pikaohjeen, kuinka liityt linkin kautta Micrsoft Teams -sovelluksella huutokauppaamme. Tämä on erittäin yksinkertaista, tarvitset vain päätelaitteen (tietokone, tabletti tai älypuhelin) ja nettiyhteyden! Edes kamera ja mikrofoni laitteellasi eivät ole välttämättömiä! Suosittelemme lataamaan Teams -sovelluksen jo etukäteen, mikä helpottaa aloitusta ja yhteyden luomista. Ohjeet näihin asioihin saat siis emaililla, kun ilmoittaudut huutokauppaamme. Ilmoittautuminen ei kuitenkaan sido sinua mihinkään ja on maksutonta…maksua olemme vailla vasta kun päätät tehdä huutoja;)

Maksuvaihtoehdot; tilisiirto, kortit ja käteinen. Ennakkohuudot ja kotiinkuljetukset on maksettava tilisiirrolla heti huutokaupan jälkeen. Mikäli tulet noutamaan huutosi, voit maksaa myös kortilla tai käteisellä. Muistathan, että niin ennakkohuudot kuin  huutokaupassa tekemäsi huudot ovat sitovia!

Huutokaupan jälkeen olemme yhteydessä jokaiseen huutoja tehneeseen ensisijaisesti sähköpostilla tai puhelimitse. Tällöin sovimme haluatko noutaa huutosi meiltä ja saat samalla tarkan osoitteen TAI sovimme kotiinkuljetuksen huudoillesi. Kotiinkuljetus myös pidempään matkaan, mutta vain erikseen sovittaessa.

Huudot LIVENÄ Teamsin kautta hoidetaan huutokaupan aikana chatin kautta (eli kirjoittamalla), sillä mikäli huutajia on paljon, ei sieltä ”ruudun takaa” huutaminen ole välttämättä kovin selkeää eikä pysytä mukana, kenen huuto oli mikäkin. Siispä huudot kirjoitetaan chattiin, jolloin kaikki varmasti pysyvät mukana helpoiten! Meklari toki meuhannee entiseen malliin ja toistelee huutojanne entiseen tapaan.

JA HUOM! KOSKA KYSEESSÄ TOINEN ETÄLIVEHUUTOKAUPPA TÄLLÄ TAVOIN, PYYDÄMME KAIKILTA EDELLEEN KÄRSIVÄLLISYYTTÄ!!    Ensimmäinen etäLIVEhuutokauppamme sujui yllävänkin helposti ja osallistuminen huutokauppaan oli palautteen perusteella helppoa! Voit myös olla mukana itsellesi sopivan ajan tai seurata koko tapahtuma reaaliaikaisesti, mitä tietysti suosittelemme!

Huutokaupan kesto on noin 3h ja huutokohteita noin vajaa 150kpl! (tarkennamme tätä vielä lähempänä ajankohtaa)

Ps. teemme etäLIVEhuutokaupastamme myös livestriimausta tod.näk, mutta sitä kautta ei edelleenkään pääse huutamaan. Joten laittakaahan emailia Vilmalle ja ilmoittautukaa mukaan! PPS. neuvoja etäyhteyden muodostamiseen pyritään tarvittaessa antamaan, mutta tulethan ”verkoille” jo hyvissä ajoin niin päästään kaikki testailemaan rauhassa yhteyksiä. Etäyhteys avataan viimeistään klo 15.45.

Tervetuloa mukaan!

Kuvat huudettavista tässä alla! Huutokohteet ovat numeroituja, joiden perusteella voit helposti jättää ennakkotarjouksen! Tuotteet myydään myös numerojärjestyksessä ja voit halutessasi seurata etäLIVEhuutokauppaamme näin helpommin.