TULEVIA HUUTOKAUPPOJA

Tälle sivulle päivitämme tulevia huutokauppojamme:

15.11. klo 14.00 LIVE -huutokauppa netissä. Palaamme perinteisten huutokauppatavaroiden pariin!

Huutokauppa pidetään netissä LIVE -huutokauppana! Perinteinen näyttö (myytäviin tavaroihin tutustuminen) myös järjestetään. Käytössämme tuolloin vihdoin uusi huutokauppasovelluksemme! Julkaisemme uuden sovelluksemme maanantaina 9.11.! Kannattaa tutustua ja rekisteröityä jo viikolla käyttäjäksi.

 

Onko organisaatiollasi tarvetta päästä eroon ylimääräisistä tavaroista, ota yhteyttä ja suunnitellaan Teille sopiva kokonaisuus! Käytössämme myös nettiLIVE -huutokauppa perinteisen rinnalla!

Toteutamme Toimeksiannosta yksityisten, yritysten ja julkisen sektorin huutokauppoja, niin isoja kuin tavanomaisempia ”pienempiäkin”. Perinteisellä huutokaupalla myyt tehokkaasti koko irtaimiston olipa kyse vaikka muutto- tai kuolinpesäirtaimistosta tai konkurssipesästä! Ota yhteyttä, katselmukset teemme ilmaiseksi.