OPPILAITOKSEN IRTAIMISTON TYHJENNYSHUUTOKAUPPA VOL 2.!! 16.8. PÖLJÄLLÄ!

Myydään Loput Oppilaitoksen irtaimistosta!!  Sunnuntaina 16.8. Siilinjärven Pöljällä myydään Tyhjennyshuutokaupassa (Vol. 2!) keväältä peruuntuneen Joensuun Riveria ammattioppilaitoksen irtaimistoa!! Luvassa Taas Oikea kesäinen ulkoilma Tyhjennyshuutokauppa  samaan tyyliin kuin heinäkuussakin pidetty! Elokuullehan on lupailtu hyviä kelejä, joten ollaan edelleen osin ulkosalla! Nyt saatamme mahtua myös osittain sisätiloihin, kun osa jo saatiin myytyä heinäkuun huutokaupassa…Heinäkuun Huutokauppa sujui erittäin mukavasti kaikilta osin, joten jatkamme samaa rataa siitä! Reilu puolet ko. tavaraa on kuitenkin vielä jäljellä! Ja nämä Pitäisi saada myytyä NYT 16.8, joten Tule mukaan tekemään Löytöjä!!!

Huutokauppa alkaa klo 12.00, näyttö klo 1,5h ennen. Huutokaupan kesto tulee olemaan taas useita tunteja (viimeksi 7h), tuskin ainakaan lyhyempi kuin viimeksi! Ennakkotarjoukset tietysti edelleen entiseen tapaan, kunhan lopullinen kuvagalleria on esillä sivuillamme, mutta toki kannattaa tulla paikan päälle, koska huutokauppamme eivät ole ennenkään olleet mitään pönötystapahtumia;) Melkein tärkeintä on kunnollinen Huutokauppameininki!

Ennakkotarjoukset osoitteeseen: tarjoukset@vilinvalinta.fi 16.8. sunnuntaihin klo 9.30 mennessä. Tarkemmat ohjeet ennakkotarjouksen jättämiseen löytyvät täältä. HUOM! Päivitämme 16.8 Huutokaupan tietoja ja ohjeita sitten lähempänä ajankohtaa.

Huutokauppapaikkana edelleen varastomme osoitteessa Pysäkkitie 170, Pöljä, Siilinjärvi. Varastorakennus, ei viereiset asuintalot. Ja Kuuslahden Tytöt kestitsevät maukkailla ja makoisilla Herkuilla huutoyleisöä! NAM!

Huutokauppaan on mahdollista osallistua myös etänä!
Mukana siis myös jälleen EtäLIVEhuutokauppa eli voit osallistua reaaliaikaisesti huutokauppaamme vaikka kotisohvaltasi! Ohjeet etähuutokauppaan osallistumiseen löytyvät täältä. HUOM! Etähuutokauppaan ilmoittautuminen alkaa maanantaina 10.8.2020. Ilmoittaudu mukaan etähuutokauppaan laittamalla sähköpostilla nimesi ja puhelinnumerosi osoitteeseen vilma@vilinvalinta.fi. Vastausviestillä saat huutonumeron sekä ohjeet osallistumiseen. Etähuutokauppaan voi ilmoittautua sunnuntaihin 16.8.2020 klo 10.00 saakka. Tämän jälkeen emme ikävä kyllä enää ehdi ottamaan etäilijöitä mukaan!

HUOM! Yrittäjät ja yritykset!! Myyntihinnat sisältävät edelleen alv 24%!!!

Lähtöhuuto 5€, minimikorotus 5€, EI MUUTA POHJAHINTAA!! Maksutavat käteinen, kortit ja tilisiirto. Tavaroiden nouto huutokaupan yhteydessä tai seuraavalla viikolla (tarkemmat ajat ilmoitetaan huutokaupan alussa/nettisivuilla).

OHJE HUUTAMISEEN JO HYVISSÄ AJOIN: KOROTUKSIA VOIT TEHDÄ REILUSTI SUUREMMILLAKIN SUMMILLA! EMME EHDI MYYDÄ KAIKKEA MIKÄLI ETENEMME KOKO AJAN 5e HUUDOILLA! JOTEN JOS TODELLA HALUAT JONKIN TUOTTEEN, TEE REILU KOROTUS, SE VAUHDITTAA ETEMISTÄ JA TODENNÄKÖISESTI SAA MUUT HUUTAJAT POLVILLEEN JA TUOTE JÄÄ SINULLE!

Kyseessä on edelleen saman oppilaitoksen irtaimiston iso tyhjennys vol. 2! Huudettavia kohteita on useita satoja, joten ostettavaa riittää! Tästä erästä löytyy yhä varmasti KAIKILLE JOTAIN! Eli nyt jos koskaan, kannattaa ehdottomasti tulla huutamaan! Myynnissä paljon samojakin tuotteita, kuin viimeksi! 👌

Myytäviin tuotteisiin pääset myös tutustumaan kuvien kautta, jotka löydät tästä tekstin jälkeen sitten lähempänä ajankohtaa. HUOM! KUVIA PÄIVITETTY, TULEE VIELÄ ERITTÄIN PALJON LISÄÄ, päivitämme lopulliset/ kaikki kuvat lauantaina. Pyrimme saamaan uusia kuvia myös viikon aikana.

Huom! Säävaraus, toimimme osittain ulkona, tavarat myydään suoraan varastoltamme.

Kaikki tiedustelut Jarkolle emaililla jarkko@vilinvalinta.fi tai puhelimitse 044 7220750.

Ota myös Facebook -sivumme seurantaan, josta saat aina viimeisimmät päivitykset niin Oppilaitoksen irtaimiston tavaroista kuin muistakin tulevista tapahtumistamme! Ostamme/ otamme edelleen myyntiin monenlaista tavaraa, myös toimeksiantoja yksityisiltä, yrityksiltä sekä julkiselta sektorilta!

TULEVAT HUUTOKAUPPAMME:

16.8 Pöljä, Siilinjärvi: Oppilatoksen irtaimiston huutokauppa.

30.8 Sonkajärvi; Kunnan poistettavan irtaimiston huutokauppa!!

20.9 Iisalmi; Hoitokodin (ISO) irtaimiston Tyhjennyshuutokauppa (ALUSTAVA)

Syyskuussa myös Pieksämäki; Julkisen sektorin Tyhjennyshuutokauppa (ALUSTAVA)

ELI OSTETTAVAA TULOSSA MIELIN MÄÄRIN, JOTEN VALMISTELE OSTOHOUSUSI, JOTTA OLET VALMIINA HUUTOKAUPPPOIHIMME!

Julkisen sektorin tai yrityspuolen toimija! NYT kannattaa olla yhteydessä meihin, jos haluat kuluvan vuoden puolella vielä ylimääräiset tavaranne kiertoon! Tarjoa samalla asiakkaillesi Elämyksiä Aidon huutokaupan merkeissä!

KUVIA TULEE VIELÄ ERITTÄIN PALJON LISÄÄ, NÄISSÄ VASTA PIENI OSA MYYTÄVISTÄ TUOTTEISTA! Lopulliset kuvat viimeistään lauantaina!