Suuri Oppilaitosirtaimiston Tyhjennyshuutokauppa Pieksämäellä!

Luvassa taas mittavan kokoluokan TyhjennysHuutokauppa, jossa myydään monipuolista Oppilaitosirtaimistoa!

Huutokauppa pidetään kokonaan ETÄNÄ sunnuntaina 25.10 klo 12.00 alkaen, tavaroihin pääset tutustumaan paikan päälle klo 10.00-11.30 välisenä aikana. Huutokauppa pidetään kokonaan netissä, mutta reaaliaikaisena ONLINE huutokauppana eli pääset huutamaan kohteita vaikkapa kotisohvaltasi! Ja tietysti voit jättää myös Ennakkotarjouksia kohteisiin, kuten ennenkin. Ennakkotarjouksia otetaan vastaan vain emaililla osoitteeseen tarjoukset@vilinvalinta.fi keskiviikosta 21.10. alkaen sunnuntaihin 25.10 klo 8.00 saakka. Ohjeet ennakkotarjouksen jättämiseen löydät täältä. Huom! Poikkeuksena ohjeeseen: tällä kertaa tavaroiden postitus tai toimitus eivät ole mahdollisia, eli ainoastaan nouto alla mainittuina ajankohtina.

Kaikki tavarat myydään ILMAN POHJAHINTAA! Minimihuuto alkaen 5€!  HUOM! Kuvia lisätty Kuvagalleriaan 23.10!! Vielä tulee lisää 

HUOM! Etähuutokauppaan voi ilmoittautua niin pitkään kuin tilaa riittää! Kerromme vastausviestissä, mikäli paikat ovat jo täynnä. 

ETÄHUUTOKAUPPAAN OSALLISTUMINEN PÄIVITYS 25.10.2020
Etähuutokauppa pidetään myös tällä kertaa tuttuun tapaan Teamsin välityksellä (toimittajan haasteista johtuen emme ikävä kyllä ehdi saada uutta sovellusta käyttöön ennen huutokauppaa). Koska huutokauppa on tällä kertaa kokonaan etänä, vältymme monilta aiempien huutokauppojen haasteilta. Mikäli yhteydet pätkii tai tulee muutoin ongelmaa, huutokauppa jatkuu vasta kun haasteet on saatu selätettyä. HUOM! Etähuutokauppaan voi ilmoittautua mukaan su 25.10. klo 11.30 saakka TAI NIIN KAUAN KUIN PAIKKOJA RIITTÄÄ!!. Ilmoittaudu mukaan huutokauppaan lähettämällä nimesi ja puhelinnumerosi sähköpostilla os. vilma@vilinvalinta.fi. Saat vastausviestillä huutonumeron sekä ohjeet etähuutokauppaan osallistumiseen. Yleiset ohjeet löytyvät myös täältä.

Tarjolla on iso kokonaisuus ammattioppilaitosirtaimistoa astioista (joita on Paljon!), keittiörostereihin (pöytiä, koneita, astioita), opetusvälineisiin (uudempaa ja vanhaa Keräilytavaraa!) sekä tietysti runsaasti mm Työkaluja ja koneita sekä Laitteita! Ja monenlaista muuta! Esimerkkinä vaikkapa sähköalan hyvin vanhaa laitteistoa, joilla varmasti Keräilijöiden suupielet saadaan ylös! Huom. Opetusta on ollut paikalla jo 60-luvulta saakka, joten luvassa on Löytöjä!!

Julkaisemme Huutolistan NOIN lauantai-iltapäivän/ illan aikana, jonka mukaisessa järjestyksessä myymme kaikki tavarat eli huutokaupan seuraaminen ja ostaminen helpottuu! Järjestys lopullinen sunnuntaiaamuun mennessä.

NÄYTTÖ:
Huutokaupattaviin kohteisiin pääset siis tutustumaan huutokauppapäivänä paikan päälle klo 10.00-11.30. HUOM! Rajoitamme näyttöön kerrallaan osallistuvien määrää ja kehoitamme paikan päälle tulijoita käyttämään maskeja, joita saa myös paikan päältä. Pyydämme näyttöön osallistujia noudattamaan turvavälejä ja muita yleisiä koronapandemiaan liittyviä ohjeistuksia, jotta voimme pitää näytön avoinna. Näyttöön otamme sisään kerrallaan väkeä RAJOITETUSTI, joten on mahdollista, että joudut odottamaan vuoroasi ulkona, jossa myös syytä muistaa mm. riittävät turvavälit. Ohjeistamme näyttöön liittyviä asioita vielä tarkemmin lähempänä ajankohtaa. Oppilaitoksen pihassa tarvittaessa paljon pysäköintitilaa, joten emmehän muodosta turhaan minkäänlaisia jonoja ja huolehdimme vastuullisesti mm. turvaväleistä.

NOUTOAJAT:
Huutokohteita pääset noutamaan huutokaupan aikana klo 17.00 alkaen ja huutokaupan päätyttyä sunnuntaina yhden(1) tunnin ajan sekä seuraavalla viikolla tiistaina 27.10 klo 8-12 ja keskiviikkona 28.10 klo 12-18 välisinä aikoina. Muita noutoajankohtia ei ole! Muistathan, että kaikki tarjoukset ovat sitovia, tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Noutamatta jätettyjä tuotteita ei hyvitetä. Tavarat ovat heti huudon jälkeen ostajan vastuulla. Katso myös sivuiltamme Kauppaehdot & Ohjeet. Kyseessä on Toimeksianto huutokauppa, jonka perusteella Vilin valinta huutokauppaa tavarat. Suurin osa tavaroista löytyy pääaulasta, jossa huutokauppa fyysisesti pidetään. Osa suuremmista tavaroista on kuitenkin oppilaitoksen eri tiloissa, näiden kohteiden nouto ensisijaisesti tiistaina ja keskiviikkona. Nämä kohteet merkitty kuvissa kirjaimella N.

Kaikki tiedustelut huutokauppaan liittyen Vilin valintaan; emaililla jarkko@vilinvalinta.fi tai puhelimitse 044 7220750.

Alta kuvagalleriasta löydät kuvat myytävistä tuotteista! Koska myytävää on paljon, olemme yhdistäneet tuotteita ns yhteen huutoon reilulla kädellä! Mikäli haluat tehdä ennakkotarjouksia, niin muista yksilöidä tuote ja kuva tarkasti!

Kuvat ladattu sivuillemme alla olevaan kuvagalleriaan. Kuvat on numeroitu ja ne myydään NUMEROJÄRJESTYKSESSÄ! Kuvien järjestystä vielä muutellaan, mutta numerojärjestystä ei.

Tervetuloa Huutamaan!