Uusi huutokauppa-järjestelmämme on julkaistu!

Vilin valinnan uusi Live-huutokauppajärjestelmä on nyt julkaistu ja se löytyy osoitteesta huutokauppa.vilinvalinta.fi. Sivuston yläosassa oleva Huutokauppaan -painike vie sinut myös ko. sivustolle.
Ensimmäinen uuden järjestelmän huutokauppa pidetään jo sunnuntaina 15.11.2020. Tule mukaan huutamaan!

Huutokauppajärjestelmän kautta voit osallistua etähuutokauppoihin livenä, jättää ennakkotarjouksia sekä tutustua huudettaviin kohteisiin. Järjestelmä on saatavilla sekä suomeksi että englanniksi, tosin huutokohteiden tiedot ovat pääsääntöisesti vain suomeksi.

Live -huutokauppaan osallistuaksesi tai ennakkotarjouksia jättääksesi sinun tulee ensin luoda käyttäjätunnus ja sen jälkeen rekisteröityä huutokauppaan mukaan. Huomioithan, että sinun tulee aina rekisteröityä jokaiseen huutokauppaan erikseen. Käyttäjätunnus pysyy kuitenkin aina samana. Huutokohteisiin voi tutustua ilman käyttäjätunnuksen luomista/rekisteröitymistä. Lue lisää etähuutokauppaan osallistumisesta tästä.

Rekisteröityminen vaatii pankki- tai luottokortin tietojen syöttämisen henkilöllisyyden varmentamiseksi. Kortin varmennuksen suorittaa Stripe yhteistyössä pankkien kanssa. Kortin yksilöidyt tiedot (kortin koko numero ja CCV-koodi) eivät tallennu järjestelmään, vaan Stripe käsittelee ne luottamuksellisesti pankkien kanssa, samaan tapaan kuin monet luotettavat verkkokaupat toimivat. Kortin tietoja ei siis käytetä henkilöllisyyden varmentamisen lisäksi mihinkään muuhun tarkoitukseen ellet itse halua maksaa ostoksiasi suoraan järjestelmän kautta (Stripe toimii maksunvälittäjänä). Maksun voi kuitenkin suorittaa myös tilisiirrolla tai käteisellä/kortilla noudon yhteydessä (noutomaksuissa voi olla huutokauppakohtaisia eroja). Lisäksi järjestelmä pyytää rekisteröitymisen yhteydessä myös osoitetietoja, mutta nämä eivät ole pakollisia. Mikäli järjestelmä ei päästä eteenpäin ilman osoitetietoja, voit halutessasi laittaa siihen keksityt osoitetiedot.

Huom! Mikäli sinulla ei esimerkiksi ole maksukorttia käytössä tai rekisteröitymisessä ilmenee jotain haastetta, laitathan meille sähköpostia info@vilinvalinta.fi niin hoidetaan asia kuntoon 🙂

Järjestelmä on yhdysvaltalaisen Auction Mobilityn tarjoama, ei siis Vilin valinnan oma. Kaikki antamasi henkilötiedot kerätään kuitenkin vain Vilin valinnan huutokauppoja varten eikä niitä käytetä mihinkään muuhun. Auction Mobility toimii järjestelmän ylläpitäjänä, mutta kaikki tiedot syötetään vain Vilin valinnan tarvitsemia käyttötarkoituksia varten. Voit tutustua päivitettyyn tietosuojaselosteeseen tästä.

Päädyimme valitsemaan Auction Mobilityn tarjoaman järjestelmän, koska sitä käytetään ympäri maailman lukuisissa suurissa huutokauppataloissa. Lisäksi järjestelmä on käytössä myös muutamilla muilla suomalaisilla huutokauppayrityksillä. Tämä oli yksi merkittävä referenssi järjestelmän ja Auction Mobilityn luotettavuudesta.

Mikäli sinulle ilmenee kysyttävää huutokauppa-järjestelmästä, laita meille sähköpostia info@vilinvalinta.fi.

Tervetuloa huutamaan!