Alakoulun irtaimiston NettiLIVE-huutokauppa su 17.1.2021

LYHYT HUUTOKAUPPAINFO:

Huutokauppa alkaa tasan klo 12, avaamme yhteyden noin klo 11.50. Huutokauppaan pääsee rekisteröityneenä asiakkaana osoitteessa huutokauppa.vilinvalinta.fi tai mobiilisovelluksen kautta.

Jos huutokaupan aikana tulee kysymyksiä tai haasteita:
Laita sähköpostia info@vilinvalinta.fi tai tekstiviestiä / WhatsApp-viestiä numeroon 0447522117. Huom! Puheluita emme ota ko. numerosta vastaan huutokaupan aikana.

Huutokaupan jälkeen:
Tällä kertaa emme automaattisesti lähetä sähköpostilla huutoerittelyä huutokaupan jälkeen. Näet kaikki voittamasi tuotteet hintoineen järjestelmästä Omat tarjoukset -kohdan kautta tai Huutokaupan kohteiden kautta punaisesta Tarjoukset -painikkeesta. Tarkistetaan huudot myös vielä noudon yhteydessä yhdessä ennen maksua. Jos haluat maksaa tilisiirrolla ennen noutoa, laita tästä sähköpostia info@vilinvalinta.fi. Jos tarvitset huudoista erillisen kuitin, mainitsethan tästä noudon yhteydessä/laita viestiä info@vilinvalinta.fi niin lähetämme kuitin sähköpostilla jälkikäteen.

ENSISIJAISET NOUTOAJAT JA -OHJEET

Sunnuntai 17.1. klo 17-20
Maanantai 18.1. klo 17-19
Tiistai 19.1. klo 10-12

Saatamme olla paikalla myös muina aikoina, joten yksittäistapauksissa on mahdollista sopia myös toinen noutoaika, mikäli yllä mainitut ajat eivät millään sovi aikatauluun. Laita tästä hyvissä ajoin (mielellään viikonlopun aikana) sähköpostia info@vilinvalinta.fi niin sovitaan aika. Huomioithan, että emme ole koko ajan paikalla edes samalla paikkakunnalla, joten muut ajat tulee ehdottomasti sopia ajoissa etukäteen.

Ohjeet noutoa varten: Otamme sisään max. 10 henkeä kerralla, joten odotathan rauhassa vuoroasi, mikäli paikalla on jo enemmän väkeä. Toivomme kaikkien käyttävän maskia noutaessa sekä pitämään mahdollisuuksien mukaan hyvät turvavälit. Maksu ennen tavaroiden lastaamista, varaudu myös näyttämään henkilöllisyystodistus maksun yhteydessä.

Noutopaikan osoite: Matin ja Liisan vanha alakoulu, Koulukuja 14, 73100 Lapinlahti. Kulku Monarintien kautta! Seuraa opasteita.

___

Sunnuntaina 17.1.2021 huutokaupataan nettiLIVEhuutokaupassa Lapinlahden Matin ja Liisan vanhan alakoulun (os. Koulukuja 14, 73100 Lapinlahti) monipuolista irtaimistoa. Huutokauppa alkaa klo 12.00, näyttö klo 10.30-11.30. Näyttöön otetaan max. 20 henkilöä kerralla, sisään pääsee maskin kanssa. Tarvittaessa rajoitamme näyttöön yhtäaikaisesti otettavien henkilömääriä edellä mainitusta!

Huudettavana mm. paljon alakoulun huonekaluja, musiikkiluokan välineistöä (PALJON erilaisia soittimia), täytettyjä eläimiä (rauhoitettuja eläimiä emme myy, vaikka niitä kuvissa saattaa näkyä), vanhaa ja uudempaa opetusvälineistöä, opetuskarttoja yms.

Kaikki myydään ILMAN POHJAHINTOJA! Lähtöhinta 5€ alkaen! HUOM! Hinnat sisältävät alv. 24%, joten yrittäjät/yritykset, nyt on mahdollisuus todella edullisiin kauppoihin!

Ja muistetaanhan Huutokaupan pelisäännöt eli tavarat myydään siinä kunnossa kuin ne myyntihetkellä ovat. Ei vaihto- eikä palautusoikeutta.

Kohteessa todettu sisäilmaongelma, mutta kohde kuitenkin käyttökuntoinen.

Huutokauppa pidetään kokonaan LIVE-huutokauppana netissä uuden huutokauppajärjestelmämme kautta. Huutokauppa-järjestelmä löytyy tietokoneella käytettävänä täältä sekä mobiilisovelluksena Vilin valinnan huutokauppa -nimellä Google Play Storesta ja Apple App Storesta. Lisäksi järjestelmään pääsee myös verkkosivuilta Huutokauppaan -painikkeen kautta. Etähuutokauppaohjeita on myös päivitetty järjestelmän mukaisesti ja sinne on mm. lisätty ohjevideo järjestelmän käytön aloittamisesta!


Huutokauppaan osallistuminen
Huutokauppaan voi osallistua reaaliaikaisesti verkon välityksellä tietokoneella osoitteessa huutokauppa.vilinvalinta.fi tai älypuhelimella/tabletilla mobiilisovelluksen kautta. Luo itsellesi käyttäjätunnus, jonka jälkeen sinun tulee vielä erikseen rekisteröityä mukaan huutokauppaan. Rekisteröitymistä varten tarvitset pankki- tai luottokortin, jonka avulla varmennamme henkilöllisyytesi. Kortin tietoja ei käytetä mihinkään muuhun kuin henkilöllisyyden varmentamiseen ja halutessasi ostosten maksamiseen. Huom! Mikäli sinulla ei ole korttia käytettävissä tai et halua lisätä korttisi tietoja, laitathan meille viestiä info@vilinvalinta.fi niin saadaan rekisteröinti sitä kautta kuntoon. Luothan kuitenkin käyttäjän valmiiksi ennen kuin laitat sähköpostia meille, tämä nopeuttaa rekisteröinnin hoitamista.

Lue lisää etähuutokauppaan osallistumisesta sekä mm. henkilöllisyyden varmentamisesta tästä. Huomioithan, että osallistuaksesi huutokauppaan tai jättääksesi tarjouksia järjestelmän kautta, sinun tulee käyttäjätunnuksen luomisen jälkeen vielä rekisteröityä erikseen huutokauppaan!

Jos sinulla ei ole maksukorttia tai rekisteröinnissä tulee jotain haastetta, laitathan meille viestiä info@vilinvalinta.fi niin hoidetaan asia kuntoon.


Tuotekuvat
Huutokohteiden kuvat ja tiedot on lisätty Huutokauppa-järjestelmään huutojärjestyksessä. Ennakkotarjouksia voi jättää järjestelmän kautta 13.1. klo 13 alkaen. Jos haluat jättää ennakkotarjouksia sähköpostilla, annathan tuotetiedot huutokauppa-järjestelmän tietojen perusteella. Tämän tekstin alla olevat kuvat ovat vain näyttämässä esimerkkiä, mitä kaikkea huutokaupassa on tarjolla, viralliset kuvat tarjouksia varten löytyvät siis huutokauppa-järjestelmästä.


Ennakkotarjoukset

Ennakkotarjouksia otamme vastaan keskiviikosta 13.1.2021 klo 13 alkaen suoraan huutokauppajärjestelmän kautta tai vaihtoehtoisesti emaililla osoitteeseen tarjoukset@vilinvalinta.fi. Huutokauppajärjestelmään tulee kirjautua ja rekisteröityä (myös huutokauppaan), jotta voi jättää ennakkotarjouksia. Lue ohjeet sähköposti-tarjouksen jättämiseen täältä. Jos haluat jättää ennakkotarjouksia sähköpostilla, annathan tuotetiedot huutokauppa-järjestelmän tietojen perusteella.


Ensisijaiset noutoajankohdat:
Sunnuntai 17.1. klo 17-20
Maanantai 18.1. klo 17-19
Tiistai 19.1. klo 10-12

Saatamme olla paikalla myös muina aikoina, joten yksittäistapauksissa on mahdollista sopia myös toinen noutoaika, mikäli yllä mainitut ajat eivät millään sovi aikatauluun. Laita tästä hyvissä ajoin (mielellään viikonlopun aikana) sähköpostia info@vilinvalinta.fi niin sovitaan aika. Huomioithan, että emme ole koko ajan paikalla edes samalla paikkakunnalla, joten muut ajat tulee ehdottomasti sopia ajoissa etukäteen.

Ohjeet noutoa varten: Otamme sisään max. 10 henkeä kerralla, joten odotathan rauhassa vuoroasi, mikäli paikalla on jo enemmän väkeä. Toivomme kaikkien käyttävän maskia noutaessa sekä pitämään mahdollisuuksien mukaan hyvät turvavälit. Maksu ennen tavaroiden lastaamista, varaudu myös näyttämään henkilöllisyystodistus maksun yhteydessä.

Noutopaikan osoite: Matin ja Liisan vanha alakoulu, Koulukuja 14, 73100 Lapinlahti. Kulku Monarintien kautta! Seuraa opasteita.


HUUTOKAUPAN JÄLKEEN:
Tällä kertaa emme automaattisesti lähetä sähköpostilla huutoerittelyä huutokaupan jälkeen. Näet kaikki voittamasi tuotteet hintoineen järjestelmästä Omat tarjoukset -kohdan kautta tai Huutokaupan kohteiden kautta punaisesta Tarjoukset -painikkeesta. Tarkistetaan huudot myös vielä noudon yhteydessä yhdessä ennen maksua. Jos haluat maksaa tilisiirrolla ennen noutoa, laita tästä sähköpostia info@vilinvalinta.fi. Jos tarvitset huudoista erillisen kuitin, mainitsethan tästä noudon yhteydessä/laita viestiä info@vilinvalinta.fi niin lähetämme kuitin sähköpostilla jälkikäteen.


Maksuvaihtoehdot:

Voit maksaa ostoksesi noudon yhteydessä kortilla tai käteisellä tai erikseen sovittuna etukäteen tilisiirrolla. Voit halutessasi maksaa myös korttimaksulla suoraan huutokauppajärjestelmässä, mutta suosittelemme aiemmin mainittuja muita maksuvaihtoehtoja. Jos tarvitset huudoista erillisen kuitin, mainitsethan tästä noudon yhteydessä/laita viestiä info@vilinvalinta.fi niin lähetämme kuitin sähköpostilla jälkikäteen.

 

Huutokohteita tulee olemaan paljon. Näyttö järjestetään huutokauppapäivänä klo 10.30-11.30 Lapinlahden Matin ja Liisan vanhan alakoulun tiloissa. Näyttöön tulijat, Opastus Monarintien kautta P-alueelle.